Yritys

Vip-linjat / A1-Palvelukuljetus Oy on taksi- ja tilausajoihin erikoistunut Mikkeliläinen yritys. Olemme tarjonneet ensiluokkaista taksi- ja tilausajoa kaikkiin henkilökuljetustarpeisiin vuoden 2007 alusta alkaen. Pääasiassa liikennöimme Mikkelin alueella.

Perustamisvuodesta 2007 lähtien me A1-Palvelukuljetus Oy:ssä olemme panostaneet toimintamme monipuoliseen ja määrätietoiseen kehittämiseen voidaksemme taata Sinulle asiakkaanamme aina hyvää ja luotettavaa palvelua – turvallisuutta ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Alkolukolliset automme täyttävätkin vähintään EURO5-päästönormit, uusimmat jo EURO6-päästönormit.

Moderni kuljetuskalustomme koostuu kahdesta laadukkaasta kahdesta Volkswagen Transporter tilataksista sekä kahdesta Mercedes-Benz Sprinter linja-autosta, jotka muuntuvat eri kuljetustarpeisiin helposti ja nopeasti. Olemme huomioineet palvelutarjonnassamme myös monet yksilölliset kuljetustarpeet sekä erityisryhmät.

Olemme saavuttaneet asiakkaiden vankan luottamuksen menneiden vuosien aikana. Suoritimme vuonna 2016 8445 kuljetusta joista 71,5 % oli erityisvarustelua tai tila-autoa vaativia kuljetuksia ja vuonna 2017 tulemme suorittamaan noin 8000 kuljetusta joista 83% on erityisvarustelua tai tila-autoa vaativia kuljetuksia. 

Kokeneista huippuammattilaisista koostuva henkilökuntamme on motivoitunut huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä koko palveluprosessin ajan.
Lunastamme palvelulupauksemme kaikkien asiakasryhmien kohdalla toimimalla aina ammattimaisesti ja joustavasti. Meille on lisäksi tärkeää, että palvelumme pelaa myös silloin, kun asiakkaamme on erityistä huolenpitoa kaipaava.

Energisyys, sitoutuminen, osaaminen ja motivaatio ovat arvojamme. Varmistamme niiden toteutumisen myös tulevaisuudessa jatkokouluttamalla ja kehittämällä henkilökuntaamme säännöllisesti. Viime vuonna kuljettajamme mm. suorittivat SPR:n EA1 ja EA2 ensiapukurssit sekä lisäksi liikenneturvaa parantaaksemme kuljettajamme suorittivat ennakoivan ajon kurssit.